FREMAPeko Prebentzio Kanala

Hemen zaude:

Orrialdearen edukia

Ostalaritzan eta jatetxeetan COVID-19a aerosolen bidez transmititzea prebenitzeko tresnak

 
 

FREMAP, MADRID OSTALARITZAREN lankidetzarekin, bideoa argitaratu du “COVID zabaltzearen 19 Prebentzio aerosolek ostalaritzan” eta bat“Autoebaluazioaren fitxa aurreikusteko transmisioa de la COVID-19 aerosolek” sektorean segurtasun-baldintza eta osasunaren hobekuntzara laguntzeko asmoz ostalaritzaren, erraztuz honela gomendio desberdinen frogapenerako tresnak egitera aurreikusteko transmisioa de la COVID-19 aerosolek.

Halaber Prebentziozko Praktika batzen da “Madrileko ostalaritzaren sektorea hobekuntza jarraian aurrean la COVID-19”

AGENDA

2021eko ekaina
Al As Az Og Ol Lr Ig
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Koloreen azalpena:
Jardunaldiak dauden egunetako atzealdearen kolorea Jardunaldiak, Tailerrak dauden eguneko hondoaren kolorea Tailerrak eta Beste batzuk dauden egunetako atzealdearen kolorea Beste batzuk.

Ekitaldi-iragazkia:
Joan orriaren hasierara