FREMAPeko Prebentzio Kanala

Hemen zaude:

Orrialdearen edukia

Ostalaritzan eta jatetxeetan COVID-19a aerosolen bidez transmititzea prebenitzeko tresnak

 
 

FREMAP, MADRID OSTALARITZAREN lankidetzarekin, bideoa argitaratu du “COVID zabaltzearen 19 Prebentzio aerosolek ostalaritzan” eta bat“Autoebaluazioaren fitxa aurreikusteko transmisioa de la COVID-19 aerosolek” sektorean segurtasun-baldintza eta osasunaren hobekuntzara laguntzeko asmoz ostalaritzaren, erraztuz honela gomendio desberdinen frogapenerako tresnak egitera aurreikusteko transmisioa de la COVID-19 aerosolek.

Halaber Prebentziozko Praktika batzen da “Madrileko ostalaritzaren sektorea hobekuntza jarraian aurrean la COVID-19”

AGENDA

2021eko apirila
Al As Az Og Ol Lr Ig
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Koloreen azalpena:
Jardunaldiak dauden egunetako atzealdearen kolorea Jardunaldiak, Tailerrak dauden eguneko hondoaren kolorea Tailerrak eta Beste batzuk dauden egunetako atzealdearen kolorea Beste batzuk.

Ekitaldi-iragazkia:
Joan orriaren hasierara